Ροή Τοπικά

Επιστροφή στην κανονικότητα. Στα έργα ο Μιχαλάκης…

Σημαντικά έργα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών ολοκληρώνονται χάρη στη συνεργασία Αγοραστού-Μιχαλάκη.

Και κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων παρέμεινε στις επάλξεις επιθεωρώντας ο ίδιος εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορες εργολαβίες ανά το Νομό. Ο ίδιος ο Χρήστος Μιχαλάκης μιλάει στο trikalavoice.gr  για «χρέος απέναντι στους πολίτες, να παραδώσουμε όπως πρέπει τους δρόμους και να διευθετήσουμε τους χειμάρρους ενόψει του χειμώνα».

Την περίοδο αυτή  γίνονται παρεμβάσεις σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων, ήτοι σε ρέματα των περιοχών  Οξύνειας , Αγναντιάς και Ξηροκάμπου καθώς και στην περιοχή του Ίωνα ποταμού όπου εκβάλλουν τα ρέματα αυτά. Προχωρά ο θωρακισμός της γέφυρας της Μύκανης όπου περνάει η Εθνική οδός Τρικάλων – Γρεβενών.

Παράλληλα στην αποκατάσταση του δρόμου από Γλυκομηλιά έως Κρύα Βρύση προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου προϋπολογισμού 248.000 ευρώ. Το έργο αφορά στη βελτίωση της υφιστάμενης οδού από Γλυκομηλιά έως Κρύα Βρύση συνολικού μήκους 5 km.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης