Ροή Τοπικά

Ευλογία Αγιοβασιλόπιτας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

Παρουσία εκπροσώπων φορέων, μετόχων και εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την πίτα ευλόγησαν οι Μητροπολίτες Σταγών Θεόκλητος και Τρίκκης Χρυσόστομος, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για τη συνεργασία, ευχόμενοι καλά ταξίδια.

Ο πρόεδρος του συγκοινωνιακού φορέα, Βασίλης Τζατζάκης στάθηκε στις «υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επιβατικής μεταφοράς που παρέχει το ΚΤΕΛ» τονίζοντας ότι «το  2018 οι μέτοχοι-ιδιoκτήτες προχώρησαν σε αντικαταστάσεις λεωφορείων με νεότερου τύπου,  διατηρώντας έτσι το στόλο της εταιρείας σε υψηλό επίπεδο. Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η προμήθεια και θέση σε κυκλοφορία, από την εταιρεία, του νέου μας λεωφορείου για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των Μετεώρων.  Παράλληλα συνεχίζουμε να επενδύουμε στη χρήση νέων τεχνολογιών για την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών μας, την διαχείριση του στόλου των λεωφορείων και την πληροφόρηση του κοινού.

Όλα αυτά γίνονται σε συνδυασμό με την προσπάθεια μας να παραμείνουμε το ασφαλέστερο και οικονομικότερο μέσο μετακίνησης αποτελώντας την καλύτερη επιλογή, αφού παρέχουμε σημαντικές εκπτώσεις στα εισιτήρια μας σε πολλές πληθυσμιακές ομάδες (φοιτητές, σπουδαστές, πολύτεκνους, τρίτεκνους κ.α. )  αλλά και προσφορές στο ευρύ κοινό».

Ο Βασίλης Τζατζάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις νέες υπηρεσίες που αναπτύσσει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων. «Αναπτύσσοντας την υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης δεμάτων στον χώρο του πελάτη, προχωρήσαμε το 2018 στην προμήθεια νέου οχήματος για το σκοπό αυτό» σημείωσε «δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των εργασιών του και πιστεύοντας στην δυναμική του Τουριστικού μας γραφείου, προχωρήσαμε πριν λίγες μέρες στην αγορά ενός ακόμη υπερσύγχρονου τουριστικού λεωφορείου αυξάνοντας τον στόλο του ΥΠΕΡTOURS  στα έξι λεωφορεία.  Θα ήθελα τέλος να αναφέρω ακόμη ότι το 2018 ικανοποιήθηκε επίσης ένα πολύχρονο αίτημα της εταιρείας μας με την αγορά οικοπέδου δίπλα στο σταθμό μας από το Δήμο Τρικκαίων και θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο, τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και τους Δημοτικούς συμβούλους για την ομόφωνη απόφαση τους για την παραχώρηση του οικοπέδου».

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης