Τοπικά

Ευχαριστήρια επιστολή Γιώργου Γεωργίου

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τόσο τα 167 μέλη του κόμματος που μας στήριξαν στις εσωκομματικές εκλογές, ψηφίζοντάς μας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καλαμπάκας, όσο και τους 4 υποψηφίους που με στήριξαν και οι οποίοι εξελέγησαν, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες και να τους σφίξω το χέρι έναν έναν ξεχωριστά, λέγοντάς τούς ότι είμαστε εδώ, δηλώνοντας παρών, όπως πάντα κάναμε για 10ετίες, για το καλό της παράταξης και μόνο.

Μαζί, αγαπητοί συμμαχητές,π ορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας καθημερινά μάχες στα ΜΜΕ, στους χώρους δουλειάς, σε συγκεντρώσεις, σε εκδηλώσεις, σε μετακινήσεις, προβάλλοντας τις θέσεις και τις αρχές του κόμματος με μπροστάρη και αιχμή του δόρατος την περίφημη νεολαία μας ΟΝΝΕΔ, ΟΝΝΕΔ δυναμική πανταχού παρούσα και όχι στα χαρτιά και στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ουδέποτε υποστείλαμε την σημαία, ουδέποτε λειτουργήσαμε ευκαιριακά, ουδέποτε προδώσαμε τις αρχές του κόμματος, ουδέποτε ταχτήκαμε υποψήφιοι σε συνδυασμούς πέραν της Νέας Δημοκρατίας, δεν λιποψυχήσαμε στα δύσκολα, γιατί στα εύκολα πολλοί οι εκλεκτοί.
Εύχομαι ,η τελευταία μεγάλη προσέλευση μελών στα εσωκομματικά δρόμενα της ΔΗΜ.Τ.Ο., ιδιαίτερα της νεολαίας να έχει και συνέχεια επί της ουσίας και να μην τους δούμε ξανά μόνο στις επόμενες εσωκομματικές  εκλογές.

Ελπίζω και εύχομαι ολόψυχα,
η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης γρήγορα να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας περνώντας στο περιθώριο την ιδεοληπτική Αριστερά που κυβερνά βυθίζοντας καθημερινά στην απελπισία και στην απόγνωση τον τόπο και τους πολίτες.
Με εκτίμηση
Γ. Γεωργίου

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης