Τοπικά

Ευχαριστήριο μήνυμα Γκαντζιού Σάκη για την εκλογή του στο ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κάθε ένα συνάδελφο και φίλο μηχανικό που με εμπιστεύτηκε και με τίμησε με την ψήφο του, ώστε να εκλεγώ στην Αντιπροσωπεία του TEE Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

Επίσης, να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ιστορικής μας παράταξης ΔΚΜ, η οποία πέτυχε ιστορικές νίκες για ακόμα μια φορά, τον επανεκλεγέντα πρόεδρο του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας Νίκο Παπαγεωργίου και τον πρόεδρο της ΔΚΜ και επανεκλεγέντα στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Χρήστο Παληό.

Επιπρόσθετα, να ευχαριστήσω όλους τους αξιόλογους φίλους και δυναμικούς συνυποψήφιους της ΔΚΜ, που πάλεψαν για την αυτοδυναμία με ποσοστό άνω του 61% στο τοπικό και άνω του 51% στο κεντρικό, και να συγχαρώ όσους από αυτούς εκλέχθηκαν στα διάφορα όργανα.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Στασινό και σε όλους τους μηχανικούς της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών σε όλη την επικράτεια, που συνέβαλλαν τα μέγιστα για το ασυναγώνιστο 39,66% σε πανελλαδικό επίπεδο, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην ιστορία του ΤΕΕ.

Μπορεί να ζω και να εργάζομαι στη Λάρισα, αλλά θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των συναδέλφων και των Τρικάλων και της Καρδίτσας, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης μπροστά σε κάθε πρόκληση για τον μηχανικό. Γιατί ο μηχανικός, πρέπει να βρίσκεται στο προσκήνιο.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης