Τοπικά

Ευχαριστήριο του Λευτέρη Μπαλατσούκα για την εκλογή του στο ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας

Ως υποψήφιος για το Περιφερειακό Τμήμα του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους μηχανικούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 3ης Νοεμβρίου 2019 για την ανάδειξη των οργάνων του ΤΕΕ.

Πράγματι τα συγχαρητήρια, σήμερα, ανήκουν στους συναδέλφους μηχανικούς που συμμετείχαν ενεργά σε αυτήν την εκλογική διαδικασία. Με την συμμετοχή μας δυναμώνει η προσπάθεια να  σταματήσει  η απαξίωση του κλάδου μας, τουλάχιστον από εμάς τους ίδιους. Η λύση του «καναπέ» και της απαξίωσης περνά στο παρελθόν.

Σε αυτή την εκλογική μάχη, είχα την τιμή να συμμετέχω, για δεύτερη φορά, στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – Δ.Κ.Μ. στο Νομό Τρικάλων. Ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό, απαρτιζόμενο από συναδέλφους μηχανικούς ικανούς να μας εκπροσωπήσουν και να προασπίσουν τα δικαιώματά μας. Μια ομάδα  προβληματισμένων συναδέλφων για τον κλάδο μας.

Προσωπικά νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την  ψήφο τους και εκλέχθηκα στο Περιφερειακό Τμήματος του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας.

Τους διαβεβαιώνω ότι θα παλεύω από την θέση που τάχθηκα και με τη δύναμη  που μου δίνει η στήριξή τους, για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των Μηχανικών, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο για τον κλάδο και την καθημερινότητα των Μηχανικών.

Το Τ.Ε.Ε. μας χρειάζεται όλους… Το Τ.Ε.Ε. είναι το σπίτι μας…

 

Με τιμή

Ελευθέριος Αθ. Μπαλατσούκας

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τεχνολογίας Υπολογιστών

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης