Ροή Τοπικά

Ευχαριστήριο του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός» επιθυμούν  να ευχαριστήσουν ολοκαρδίως όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Σωματείου και ιδιαιτέρως:

Ø Τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο που με την υψηλή παρουσία του λάμπρυνε καί ευλόγησε την καθιερωμένη Αγιοβασιλόπιττα του Σωματείου μας.

Ø Τον Πρωτοσύγκελο  Αρχιμ. Αλέξιο Κανίνα, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πρωτ. Λάμπρο Κολώνα, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Πύλης πρωτ. Δημήτριο Κατσαρό και όλους τους ιερείς που παρευρέθησαν

Ø Την Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Κωνσταντίνο Μπάρδα, τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου  Τρικκαίων κ. Άκη Αναστασίου, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δημου Τρικκαίων κ. Σοφία Αλεστά και Μιχάλη Λάππα, , τον Διοικητή της Τροχαίας Τρικάλων κ. Ιωάννη Τσιώλη και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Γιάννη Οικονόμου

Τους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που,όπως πάντα, προέβαλαν την εκδήλωσή μας αυτή.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης