Τοπικά

Ηλιάδης: “Γιατί στηρίζω Φώφη Γεννηματά”

Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, στις τελευταίες εκλογές εξηγεί γιατί επιλέγει για ηγέτη της νέας κεντροαριστεράς τη Φώφη Γεννηματά.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Ηλιάδη:

Ο πολιτικός και κοινωνικός χώρο που πάντα εξέφραζε η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ, τον χώρο της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και του προοδευτικού κέντρου είναι ξανά εδώ!
Ο πολιτικός χώρος που ένωσε τους Έλληνες, έδωσε μεγάλες μάχες για την Δημοκρατία και την κοινωνική κινητικότητα και τις κέρδισε, δεν βολεύεται σε ρόλο παρατηρητή, κομπάρσου ή πόλου διαμαρτυρίας. Ήταν και είναι εν δυνάμει πλειοψηφικός, διαμόρφωνε τις εξελίξεις στη χώρα ενώ πέτυχε, τις μεγάλες περιόδους κατά τις οποίες κυβέρνησε, μεγάλους στόχους και πολύ σημαντικές κατακτήσεις προς όφελος της πατρίδας, της κοινωνίας.
Αυτός είναι ο πολιτικός μας στόχος και σήμερα. Είμαι βέβαιος ότι μετά την εκλογή ηγεσίας και την ολοκλήρωση των διαδικασιών συγκρότησης του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της παράταξης μας, το πολιτικό σκηνικό στη χώρα θα αλλάξει ριζικά.

Στις εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς θα στηρίξω #Φωφη Γεννηματα:
-Τη γυναίκα, που δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και να νικά. Το πολιτικό πρόσωπο που ποτέ δεν φοβήθηκε να θέσει εαυτόν εις την κρίση του λαού και της κοινωνικής βάσης.
Επιθυμούμε άνθρωπο που έχει τεκμηριωμένες απόψεις, ενωτική στάση και σύγχρονη, προοδευτική νοοτροπία, μακριά απο γραφειοκρατίες και κομματικούς στρατούς.
-από την πρώτη μέρα της προεδρίας της έδειξε ότι υποστηρίζει τη νέα γενιά.
Αυτή είναι η εγγύηση του άλματος στις επόμενες εκλογές.
-γιατί είναι η μόνη επιλογή που εγγυάται την ενότητα, τη μετεξέλιξη και την αυτονομία του χώρου και το έχει αποδείξει.
-γιατί είναι η αυτή που παρουσιάζει ουσιαστικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για τα προβλήματα του ελληνικού λαού με το “Σχέδιο Ελλάδα”
-γιατί η ενότητα όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς έχουν την υπογραφή της και αυτο ήταν μόνο η αρχη.

Με οδηγό τις αξίες της Αλλαγής, ανοίγουμε νέους δρόμους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης