Site icon TrikalaVoice

Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο 1ο Δ.Σ. Οιχαλίας

Ημέρα πανελλήνιου σχολικού αθλητισμού τη Δευτέρα και οι μαθητές του 1ου Δημ. Σχ. Οιχαλίας έπαιξαν με μπαλόνια, στεφάνια, μπάλες, γυμνάστηκαν, διασκέδασαν και χάρηκαν. Η μέρα ήταν ξεχωριστή και ιδιαίτερη γιατί είχαν τη χαρά να γνωρίσουν ένα αξιόλογο πρόσωπο απ τον τόπο τους τον Νίκο Αγγελάκη. Ο Νίκος Αγγελάκης είναι αστυνομικός στην Υποδιεύθυνση Φυσικής Αγωγής Αστυνομικών(Υ.Φ.Α.Α) με ποδοσφαιρική καριέρα και βαλκανικές και ευρωπαϊκές διακρίσεις των ομάδων της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων που συμμετείχε.

Η χαρά των μικρών μαθητών κορυφώθηκε παίζοντας ποδόσφαιρο, με μπάλες που τους έδωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Διγενή, με την εποπτεία και οργάνωση του Νίκου Αγγελάκη και της δασκάλας φυσικής αγωγής του σχολείου Καρατζουνη Ιωάννας.

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές ευχαριστούν τον Διευθυντή Α/βαθμιας Εκπαίδευσης Χρήστο Μπουλούμπαση που τους τίμησε με την παρουσία του, την ομάδα του Διγενή για τις μπάλες και φυσικά το Νικόλα Αγγελάκη συγχαίροντας το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη για την συμμετοχή του στην ημέρα του πανελληνίου σχολικού αθλητισμού.

Exit mobile version