Ροή Τοπικά

Ημέρες για καριέρα στον τουρισμό, στα Τρίκαλα (φώτο)

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της AQUILA Hotels & Resorts για την καριέρα στον τουρισμό σε τέσσερις πόλεις.

Συγκεκριμένα ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts σε συνεργασία με την εταιρία εκπαίδευσης και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού AA+Partners, διοργάνωσαν στις 24-27 Ιανουαρίου ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα την καριέρα στον τουρισμό σε τέσσερις πόλεις της Β. Ελλάδας (Τρίκαλα, Κοζάνη, Σέρρες, Δράμα).  Η  πρωτοβουλία αυτή είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό και επιβεβαίωσε το αυξανόμενο ενδιαφέρον που υπάρχει για καριέρα στον τουριστικό κλάδο.

Συνολικά τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες ενώ πραγματοποιήθηκαν παραπάνω από 200 συνεντεύξεις ενδιαφερόμενων για εργασία στον ραγδαία αναπτυσσόμενο  Όμιλο Aquila Hotels & Resorts στην Κρήτη.  Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν  την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο από την καταξιωμένη στο χώρο εταιρία εκπαίδευσης  AA+Partners με θέμα «Επαγγελματική Εξυπηρέτηση στον χώρο του Τουρισμού» όπου παρουσιάστηκαν οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα της εξυπηρέτησης Πελατών.

Ο Όμιλος ξενοδοχείων AQUILA Hotels & Resorts και η AA+ Partners ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες για τη θερμή ανταπόκριση, την παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους.

Aquila Hotels and Resorts

Ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts αποτελείται από 4 ξενοδοχειακές μονάδες 5***** στην Κρήτη (Aquila Rithymna Beach, Aquila Porto Rethymno, Aquila Elounda Village, Aquila Atlantis Hotel) με προδιαγραφές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μετρώντας πολλές δεκαετίες στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Ως άξιος εργοδότης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας με αγάπη για την φιλοξενία, ανοίγει τις πόρτες του σε επαγγελματίες, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας μέσα σε ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον.

Ο όμιλος έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία από τουριστικούς οργανισμούς και διεθνείς ενώσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών του με χιλιάδες πιστούς πελάτες και πολλές δράσεις στο ενεργητικό του για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης. Στόχος του ομίλου Aquila δεν είναι απλώς να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του επισκέπτη αλλά να τις υπερβεί, πάντα με γνώμονα τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του. Περισσότερα στο: https://aquilahotels.com/

 

 

AA+ Partners

 Η AA+Partners κατέχει μια σφαιρική και σε βάθος προσέγγιση του ανθρώπου ως κεντρικού παράγοντα αλλαγής του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Από την ίδρυση της το 2001, η εταιρία προσφέρει υψηλής ποιότητας και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας υπηρεσίες που επικεντρώνονται στην εκπαίδευση προσωπικού και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος αναγκών. Περισσότερα στο : http://www.training.gr/

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης