Τοπικά

Ημερίδα στοματολογίας στα Τρίκαλα

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων διοργάνωσε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου επιστημονική ημερίδα  στοματολογικού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Στοματολογίας της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Στόματος. Η ημερίδα διεξήχθη στο χώρο του Δημοτικού Κιν/θεάτρου Μύλου Ματσόπουλου. Τον γενικό συντονισμό της παρουσίασης των θεμάτων- που αφορούσαν μια μεγάλη γκάμα, από κακοσμία και βαριά περιστατικά ουλίτιδας μέχρι προκαρκινικές καταστάσεις και καρκίνους στόματος-είχε ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Στοματολογίας του ΑΠΘ κ. Πουλόπουλοςκαι μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Στοματολογίας του ΕΚΠΑ κ.Νικητάκης και ο Επίκουρος Καθηγητής του ΑΠΘ κ. Ανδρεάδης. Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς πέραν των οδοντιάτρων προσέλκυσε το ενδιαφέρον και πολλών ιατρών ΩΡΛ και παθολόγων.

Και αυτή η ημερίδα του ΟΣΤ ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα της Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων και ήταν μοριοδοτούμενη από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και χορηγοί ήταν η εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων INTERMEDκαι οι Εκδόσεις Μπονισέλ.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης