Τοπικά

Η Αθανασία Χαριζανάκη – Κουρσόβαλη, υποψήφια με τον Β. Τσιούτσια

Η Αθανασία Χαριζανάκη – Κουρσόβαλη αποδέχθηκε την πρόταση του Βαλάντη Τσιούτσια και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου.

Είναι παντρεμένη με τον Ηλία Κουρσόβαλη και μητέρα 3 παιδιών. Διαμένει μόνιμα στην Πηγή όπου διατηρεί Αρτοποιείο (Οικογενειακή Επιχείρηση).

Η κ. Αθανασία είναι απόφοιτος Βοηθός Δικηγόρου σε σχολή της Νυρεμβέργης. Γνωρίζει πολύ καλά την Γερμανική γλώσσα και είναι κάτοχος ECDL. Η ίδια διετέλεσε Γραμματέας  και Ταμίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πηγής.

 

Σε δηλώσεις της η κ. Χαριζανάκη – Κουρσόβαλη επισημαίνει: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, κ. Βαλάντη Τσιούτσια να συμμετέχω στο συνδυασμό του. Με αγάπη για τον τόπο που ζω, εγώ και η οικογένειά μου, θα καταβάλλω κάθε δυνατή μου προσπάθεια έτσι ώστε ο τόπος μας να βρεθεί σε ρυθμούς ανάπτυξης».

 

Ο κ. Τσιούτσιας εμφανώς ικανοποιημένος από την υποψηφιότητα της κ. Χαριζανάκη – Κουρσόβαλη επισήμανε: «Η απόφαση της Αθανασίας να συμπορευθεί μαζί μας, στην “Πύλη ΑΞΙΩΝ”  με τιμά ιδιαίτερα, τόσο εμένα όσο και την ομάδα του συνδυασμού. Είναι πολύ σημαντικό  νέοι άνθρωποι να ασχολούνται με τα κοινά του Δήμου με σκοπό να προσφέρουν. Ως “Πύλη ΑΞΙΩΝ”  στοχεύουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από έργα υποδομής, την προβολή και τη διαφήμισή τους».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης