Τοπικά

Η Βάσω Κατσίκη υποψήφια με τον Παπαευθυμίου στο Επιμελητήριο

Μια νέα και δυναμική γυναίκα, ήδη πετυχημένη στο χώρο της ως καθηγήτρια Αγγλικών, η Βάσω Κατσίκη κάνει το βήμα και συμμετέχει στις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων ως υποψήφια-στο Τμήμα Υπηρεσιών-του συνδυασμού “Επιχειρούμε μαζί”, του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου.

 

 

“Στις 17 και 18 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για το ΝΕΟ επιμελητήριο” λέει η ίδια στο trikalavoice.gr και απευθύνει “ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στους επιχειρηματίες του νομού μας”.

” Οι επιχειρηματίες με ρωτάνε ΓΙΑΤΙ να ψηφίσουν στις εκλογές του επιμελητηρίου” συνεχίζει “μερικοί αγνοούν τον ρόλο του και όχι άδικα… Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Το επιμελητήριο μπορεί να γίνει αρωγός, σύμβουλος και συμπαραστάτης των επιχειρήσεων. Στόχοι του προγράμματος μας είναι :

•Να καταστήσουμε τον θεσμό φιλικό και χρήσιμο

•Να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις πρόσβαση σε επενδυτικά προγράμματα

•Να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα του τόπου μας

•Να παρέχονται νομική υποστήριξη και φορολογικές συμβουλές

•Να υποστηρίξουμε τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού

• Να αναδείξουμε τα προβλήματα του κάθε κλάδου και να βρούμε λύσεις.

•Να αποκτήσει το επιμελητήριο ενεργό και ζωντανό ρόλο και να συμβάλει στην επιχειρηματική δράση.

Δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας και ζητάμε τη στήριξη των επαγγελματιών ώστε να πετύχουμε την ΑΝΑΝΈΩΣΗ”.

ΑΞΙΖΕΙ: Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη, εφόσον είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένα (1) έτος από την εγγραφή τους στο Επιμελητήριο, ήτοι έχουν εγγραφεί έως και την 17/11/2023.

Καλούνται τα μέλη να εξοφλήσουν ή να διακανονίσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Επιμελητήριο προκειμένου να περιληφθούν στον εκλογικό κατάλογο και να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των συμβούλων. Ταμειακώς ενήμερα θεωρούνται τα νομικά πρόσωπα που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. και τα φυσικά πρόσωπα ή υποκαταστήματα ημεδαπών επιχειρήσεων που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος, ήτοι έως και το έτος 2023. Η προθεσμία για τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων λήγει την 08/10/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης