Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτου Σταγών Θεοκλήτου

Ὁ  Μητροπολίτης  Σταγών κ΄ Μετεώρων Θεόκλητος

 

Σήμερα  Πέμπτη 1 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Δημητρίου Κρανιάς.

Την Παρασκευή  2 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει  κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Κοιμ. Θεοτόκου Σταγιάδων.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον,   και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ενοριακό Ναό   Αγίου Νικολάου Μαλακασίου.

Την Κυριακή το απόγευμα θα χοροστατήσει  κατά την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Μηνά Κρύας Βρύσης.

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό στην εορτάζουσα Ιερά Μονή  Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μεγ. Μετεώρου.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στην ως άνω πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Αγ. Τριάδος Μετεώρων , επί τοις ονομαστηρίοις του καθηγουμένου της ως άνω  Ιεράς Μονής π. Δομετίου.

Την Τετάρτη το απόγευμα θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος προς την ΄Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγ. Παρασκευής Στεφανίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης