Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτου Σταγών Θεοκλήτου

Ὁ Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών κ΄ Μετεώρων

κ. Θεόκλητος

        Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό στην Αγρυπνία που θα τελεσθεί στην Ι.Μ. Αγίων Θεοδώρων, επί τη εορτή της Αγίας Ταβιθά, κατά την οποία εορτάζει η Ηγουμένη της Ι. Μονής Γερόντισσα Ταβιθά.

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό εσπερινό του Αγίου Δημητρίου στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου Καλαμπάκας.

  

        Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου   θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα  Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας.

 

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου  θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα λειτουργήσει στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Μεγ. Κερασιάς.

 

Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου . ημέρα της Εθνικής επετείου , θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο , θα λειτουργήσει και στη συνέχεια θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγ. Βησσαρίωνος.

 

               

 

Καθημερινές θείες Λειτουργίες στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας

 

Κάθε ημέρα εκτός Σαββάτου , Κυριακής και μεγάλων εορτών στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγ. Αθανασίου Καλαμπάκας θα τελείται Θεία Λειτουργία από 7:30 π.μ. έως 9:00 π.μ.,

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης