Ροή Τοπικά

Η λαοθάλασσα… πνίγηκε στα χημικά!

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D., Πολιτευτής Τρικάλων

 

Όλα δείχνουν πως ζούμε στο ρυθμό της παγίδας των Πρεσπών, με κύρια χαρακτηριστικά την πόλωση, τον διχασμό, την ανεξαρτοποίηση βουλευτών, την διάλυση των μικρών κομμάτων, γιατί φαίνεται πως «είναι πολλά τα λεφτά», την εμφάνιση των ΠΡΟΘΥΜΩΝ, που στήριξαν τον Τσίπρα, στην ψήφο εμπιστοσύνης και φυσικά και αυτών που, ενώ δεν βγήκαν βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με προγράμματα και διακηρύξεις άλλων πολιτικών μορφομάτων, παρά ταύτα είναι πρόθυμοι να δώσουν το «φιλί της ζωής» σε μια κυβέρνηση που έχασε την εμπιστοσύνη του Λαού. Μπορεί να ‘χασε τον Λαό αλλά κέρδισε την στήριξη των «δολοφόνων των Λαών» δηλ. των Αμερικανών και των τοκογλύφων της Ε.Ε., στο θέμα της ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗΣ συμφωνίας των Πρεσπών. Η πολιτική ρευστότητα είναι πραγματικότητα.

Το «Ποτάμι», ως κόμμα, έπαψε να υπάρχει και φαίνεται πως το ίδιο μονομάτι, πιθανώς να ακολουθήσει και η Ένωση Κεντρώων. Οι ΑΝ.ΕΛ. είναι με τον «ζουρλομανδία» στο κεφάλι και ο Καμμένος από την θεία κοινωνία, που έλαβε στην Μητρόπολη Αθηνών, πέρασε στα «πολιτικά κέντρα των Μπουζουκιών», χορεύοντας πολιτιστικά το «από τα ψηλά στα χαμηλά». Πληρώνει τα λάθη του «αμοιβαίου συμφέροντος» ΓΑΜΟΥ με τον ΣΥΡΙΖΑ και γι΄αυτό τέσσερες βουλευτές του σήκωσαν το μαντήλι. Από εδώ και πέρα η λυκοφιλία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα μετατραπεί σε Ρωμαϊκή Αρένα, όπου εφαρμόζονταν το «ο θάνατός σου η ζωή μου».

Η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει την Πέμπτη με διαδικασίες συνοπτικές και δεν θα κοιτάξουν ούτε τι γράφει το Σύνταγμα ούτε τι γράφει ο κανονισμός της Βουλής. Η αλλοπρόσαλη πλειοψηφία της Βουλής, είναι σαν τον μύλο που τα «αλέθει όλα», όπως έδειξε ο ψευτοΑριστερός Πρόεδρος της Βουλής Ν.Βούτσης, ο γιός του οποίου αγκάλιαζε και υποδεχόταν τον έντεκα φορές σε εισόβια, Αρχιεκτελεστή της 17η Νοέμβρη, Δ. Κουφοντίνα.

Δεν τόλμησαν να κάνουν Δημοψήφισμα και να μιλήσει ο Λαός, γιατί γνωρίζουν πως σχεδόν το 70% των Ελλήνων θεωρεί ΠΡΟΔΟΣΊΑ την συμφωνία των Πρεσπών, που έγινε και με την ανοχή του Πάνου Καμμένου, ο οποίος για να σωθεί φόρεσε την στολή του Μακεδονομάχου. Είναι, όμως, πολύ αργά γιατί στον «Άδη ουκ εστι ματάνοια».

Κι όμως ο Λαός των Ελλήνων αντέδρασε και στο μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή 20-01-2019, έδειξε για μια ακόμη φορά, πως δεν συμφωνεί με την προδοσία της Μακεδονίας. Λένε πως ένα εκατομμύριο πολίτες από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική συγκεντρώθηκαν για να πουν το μεγάλο ΟΧΙ στο Σκοπιανό. Βέβαια η Αστυνομία του … ΣΥΡΙΖΑ… λέγει πως οι πολίτες ήταν μόνο 60.000…! Φαίνεται καθαρά πως άλλα είναι τα μάτια του Λαού και άλλα τα μάτια της ΕΛ.ΑΣ…!

Η Λαοθάλασσα, όμως, πνίγηκε στα χημικά…! Στις 2.10 απέσυραν την φρουρά των Ευζώνων από το Σύνταγμα και στις 2.30 βομβάρδισαν με τοξικά την Συγκέντρωση. Αυταρχική ήταν η αντίδραση, μπροστά στους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία. Αντί να περιορίσουν την μία χούφτα αναρχικών και εγκάθετων της ψευτοαριστερής ιδεολογίας, των λεγόμενων «καλόπαιδων» του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλαν τους αστυνομικούς, που είναι παιδιά του Λαού και προστάτες των πολιτών να κάνουν ΧΗΜΙΚΟ… ΠΟΛΕΜΟ, με εντολή άνωθεν. Άνοιξαν… ΠΥΡ με ληγμένα χημικά πριν καλά – καλά ξεκινήσει η εκδήλωση. Ήθελαν πάση θυσία να διαλύσουν την συγκέντρωση για να μην φανεί ούτε ο όγκος, ούτε ο παλμός, ούτε να ακουστεί η φωνή του Λαού. Δεν πρέπει, μόλις φύγει η Λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ και των προθύμων, να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη οι δύο γυναίκες Υπουργοί, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και ο επικεφαλής των ΜΑΤ, γι΄αυτήν την απάνθρωπη πράξη.

Τα θύματα της βίαιας επίθεσης ήταν οι αθώοι πολίτες, που ασκούσαν το Συνταγματικό τους δικαίωμα της νομίμου διαμαρτυρίας, τα μικρά παιδιά, οι ηλικιωμένοι, οι Ιερείς, οι Μοναχοί του Αγίου Όρους, οι δημοσιογράφοι, οι φωτορεπόρτερ και οι πανέλληνες. Γι’ αυτό ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Περίπου τριάντα αστυνομικοί και δέκα πολίτες πλήρωσαν τον αυταρχισμό του Τσίπρα. Η γαλάζιες Σημαίες της λαοθάλασσας, έγιναν μαντίλια στα τρομοκρατημένα πρόσωπα των πολιτών. Η… βροχή με τα … ληγμένα δακρυγόνα Βραζιλίας, με … εντολή ΑΝΩΘΕΝ, προκάλεσαν χάος, πανικό, ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Γι’ όλα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες.

Τα…. Χημικά της … κούφιας πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ τινάζουν ψηλά το πολιτικό θερμόμετρο και η ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την κυβέρνησή της… κουρελούς, την Πέμπτη, θα σφύξει περισσότερο την θηλειά… γύρω από τους εγκάθετους της ψευτοκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΘΥΜΩΝ.

Το παρακράτος των «χαιδεμένων παιδιών» ήταν παρόν, αλλά οι πολίτες απτόητοι τραγουδούσαν το «Μακεδονία Ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα» και έλεγαν τον Εθνικό μας ύμνο.

Δυστυχώς, οι σύγχρονοι Ιούδες «ξεπούλησαν την Μακεδονία» και τα αργύρια με τα βαλιτσάκια, που ταξιδεύουν από Αθήνα μέχρι την Σαγκάη, όπως γράφουν τα Μ.Μ.Ε., είναι πολλά…!

Η Αγυρτία της εξουσίας σ’ όλο το Μεγαλείο!

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης