Site icon TrikalaVoice

Η ουσιαστική υποψηφιότητα της Μαρίνας Καραμέτου – Στοφόρου

Οι νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η καταστροφική κακοκαιρία, κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές να επιλεγούν άνθρωποι, που μπορούν να προσφέρουν, που μπορούν να βοηθήσουν να στηθεί η επόμενη μέρα. Ανθρώπους με εμπειρία, με αναγνωρίσιμη επαγγελματική διαδρομή, με κοινωνική ενσυναίσθηση. Τρία βασικά σημεία που αποτυπώνει η υποψηφιότητα, με την «Επανεκκίνηση» του Νίκου Σακκά, της Μαρίνας Καραμέτου – Στοφόρου.

 

Και αυτό είναι που έχει ανάγκη ο Δήμος. Ανθρώπους που να θέλουν, να μπορούν, με δυνατότητες, με δυναμική. Δημότες που θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση των συνδημοτών τους, με όπλο την εργατικότητα και την επιμονή, ώστε να συνδράμουν για μία πόλη, ανθρώπινη, σύγχρονη, μοναδική. Για έναν Δήμο που θα στηρίξει τα χωριά του, θα αναβαθμίσει τις υποδομές τους, θα δώσει ελπίδα με πράξεις και έργα. Άλλωστε, πλέον δεν αρκεί να πιάνονται οι στόχοι που τίθενται, αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν.

Όλα αυτά είναι στοιχεία που συγκεντρώνει η Μαρίνα. Όχι επικοινωνιακά, απλά σε ένα μοτίβο κειμένου πέντε γραμμών, αλλά ουσιαστικά. Με ξεκάθαρη απόδειξη την προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική της πορεία.

Exit mobile version