Τοπικά

Η παράταξη Κρεμμύδα για τις έκτακτες καταστάσεις που ζούμε

Η μετάδοση του νέου κορωνοϊού  σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πλέον γεγονός, πανδημία.

Το επόμενο άμεσο διάστημα αναμένουμε  αύξηση  κρουσμάτων και θυμάτων στη χώρα μας  σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα , ελπίζουμε όσο το δυνατό λιγότερα.

Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος με όσο το δυνατό λιγότερες ανθρώπινες απώλειες, γιατί οι οικονομικές επιπτώσεις έτσι και αλλιώς θα είναι οδυνηρές.

Το ζητούμενο , την επόμενη μέρα , που σίγουρα θα είναι μια άλλη μέρα για την οικονομία, για την κοινωνία , για την ίδια την θεώρηση της ύπαρξης μας , είναι να είμαστε παρόντες και υγιείς.

Και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων υπηρεσιών που εκφράζονται στη χώρα μας μέσω του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας  και οι οδηγίες δεν εξαιρούν ΚΑΝΕΝΑ .

Υπάρχει συντεταγμένο κράτος , πολιτεία ,πρωθυπουργός  και κυβέρνηση και κυρίως υπεύθυνοι επιστήμονες για να δώσουν οδηγίες . Και αυτούς ακούμε.

Αυτό όμως που απαιτείται περισσότερο αυτή την ώρα είναι , εμείς οι πολίτες , να λειτουργήσουμε με ανεπτυγμένο αίσθημα ατομικής ευθύνης για να προφυλάξουμε και τους υπόλοιπους και τους εαυτούς μας.

Δείχνουμε υπευθυνότητα , ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών , του ΕΟΔΥ .

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ . Δεν φοβόμαστε , προσέχουμε.

Καλό κουράγιο σ’ αυτούς που θα τραβήξουν το κάρο στους χώρους υγείας και στα νοσοκομεία! Και μη ξεχνάτε ότι κάποιοι είναι έξω για να είστε εσείς μέσα!

Υ.Σ. Στην 7η κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19/3/2020 , η παράταξή μας “Μαζί για τα Τρίκαλα” ,(κατά παρέκκλιση και συναισθανόμενη  την ευθύνη και την κρισιμότητα της κατάστασης )  ενέκρινε  ομοφώνως  την 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Τρικκαίων οικ. έτους 2020 που αφορά την έκτακτη κατανομή που έλαβε ο Δήμος Τρικκαίων για την κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 βάσει του αρ. πρωτ. 18209/13-3-2020 (ΑΔΑ:Ψ0Γ646ΜΤΛ6-Τ3Σ) εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών με το ποσό των 60.000,00€. Ελπίζουμε η επόμενη αναμόρφωση να διαθέτει περισσότερα χρήματα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης