Τοπικά

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αρωγός στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, υπηρετώντας με αυξημένη ευαισθητοποίηση τα κοινωνικά προβλήματα του τόπου μας και την ανάγκη υποστήριξης των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, ανέλαβαν την πρωτοβουλία συλλογής κλινοσκεπασμάτων (σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες κ.τ.λ) προκειμένου να διατεθούν στις Φυλακές Τρικάλων για τις ανάγκες των άπορων ατόμων που κρατούνται στο σωφρονιστικό ίδρυμα της πόλης μας.
Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την άριστη συνεργασία με τις ξενοδοχειακές μονάδες του Νομού Τρικάλων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με επικεφαλής τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννη Μπουτίνα και την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Δήμητρα Νάτσινα, προέβησαν στη συλλογή κλινοσκεπασμάτων και συναφών ειδών, τα οποία παρέδωσαν στις Φυλακές Τρικάλων τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020.
Με την προσπάθεια αυτή, σηματοδοτώντας την αρχή μιας σειράς κοινωνικών δράσεων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας/Π.Ε. Τρικάλων υλοποιεί τη διαρκή δέσμευση και αφοσίωσή της στην εξασφάλιση των μέσων για μια αξιοπρεπή διαβίωση στις μειονεκτούσες ομάδες του πληθυσμού στον νομό Τρικάλων.

Ετικέτες

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης