Ροή Τοπικά

Η πρώτη δήλωση του νέου υφυπουργού Αγρ. Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα

Έτοιμος για πολλή δουλειά δηλώνει ο Τρικαλινός πολιτικός.

Ο Κώστας Σκρέκας ορίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αρμοδιότητες στην Κοινή Αγροτική Πολιτική και ουσιαστικά τη διαχείριση της ΚΑΠ για τα επόμενα 10 χρόνια. Στη δήλωσή του ευχαριστεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θέτει τους στόχους του.

Αναλυτικά:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ιδιαίτερη τιμή που μου κάνει, να μου εμπιστευτεί τη διαχείριση του ιδιαίτερα κρίσιμου χαρτοφυλακίου που αφορά την Κοινή Αγροτική Πολιτική και ουσιαστικά το μέλλον του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας.

Η νέα ΚΑΠ της περιόδου 2021-2027 περιλαμβάνει μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές ευκαιρίες, για τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους και περιλαμβάνεται μεταξύ των προτεραιοτήτων της Κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να θωρακίσει τα ελληνικά συμφέροντα μέσα στο περιβάλλον της Ενωμένης Ευρώπης και να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις στην ομαλή και ταχεία απορρόφηση των κοινοτικών πόρων.

Είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε  όλα τα δυνατά μέσα ώστε οι  διαπραγματεύσεις για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική να καταλήξουν σε ένα αποτέλεσμα που θα διασφαλίζει το εισόδημα όλων των παραγωγών, θα σέβεται την ισοτιμία των κρατών – μελών της ΕΕ και θα εγγυάται την ανταγωνιστικότητα της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής στο διεθνές περιβάλλον. 

Ξεκινάμε αμέσως δουλειά, για να πάμε την Ελλάδα Μπροστά”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης