Τοπικά

Η Σταρ Ελλάς στον… τόπο της, τα Τρίκαλα (φώτο)

Έλαμψε το Δημαρχείο Τρικκαίων το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2019. Η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα, με το στέμμα της νικήτριας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Ο Δημήτρης Παπαστεργίου την υποδέχθηκε δίνοντας συγχαρητήρια και αναφερόμενος σε έναν ακόμη λόγο για τον οποίο τα Τρίκαλα γίνονται πιο γνωστά: την τρικαλινή καταγωγή της νικήτριας του θεσμού, που θα εκπροσωπήσει άμεσα τη χώρα μας και στην παγκόσμια διοργάνωση. Η ίδια αναφέρθηκε στη χαρά της για τη νίκη, αλλά και στη δυναμική που αναπτύσσει για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, μέσω της προσπάθειας “Take me Home”, που ήδη αναπτύσσεται.
Η Ραφαέλα Πλαστήρα θα λάμψει και στο μεγαλύτερο λαμπερό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στον Μύλο των Ξωτικών, καθώς θα τον επισκεφθεί σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Η Σταρ Ελλάς 2019 επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Μετεώρων

Επίσκεψη πραγματοποίησε η Σταρ Ελλάς 2019 Ραφαέλα Πλαστήρα στο Δημαρχείο. Εκεί την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος όπου της έδωσε συγχαρητήρια για τον τίτλο που κατέκτησε. Από την μεριά της η Ραφαέλα ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενη για την νίκη της αλλά και για τον αγώνα που κάνει μέσω του κινήματος «Take Me Home» για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης