Τοπικά

Η Χρύσα Αλεξίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Μετεώρων με τον Παπαχρήστο

Φίλες, φίλοι Είμαι η Χρύσα Αλεξίου με καταγωγή από την Γλυκομηλιά και την Αηδόνα, τα δύο ευλογημένα χωριά των γονέων μου. Την παρούσα χρονική περίοδο, μένω και εργάζομαι στην πόλη των Τρικάλων.

 

 

Αποφοίτησα από τα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα “Άσκηση και Υγεία” και “Άσκηση ως μέσο αποκατάστασης”, ενώ διαθέτω πιστοποιήσεις στις τεχνικές pilates, reformer και cadillac.

Εργάζομαι ως γυμνάστρια στην αλυσίδα γυμναστηρίων Alter Life.

Aσχολούμαι έντονα με το mountain running και συμμετέχω σε Μαραθώνιους.

Λατρεύω τα βουνά είτε περιηγητικά είτε αθλητικά και επενδύω στο κεφάλαιο χλωρίδα και πανίδα.

Μου αρέσει ιδιαίτερα η μουσική, αφού μού παρέχει τον φρέσκο αέρα στο νου ώστε να αναλογιστώ προβληματισμούς, τόσο προσωπικούς όσο και συλλογικούς, ισορροπημένα και θετικά.

 

Πιστεύω σε μία Δυναμική Κοινότητα που αναπτύσσεται ομόρροπα, βασιζόμενη στην αλληλεγγύη, στην συνεργασία και στην συνέργεια των κοινοτήτων μεταξύ τους και με την πόλη-έδρα του Δήμου.

Θεωρώ ξεπερασμένο και σίγουρα αποτυχημένο το μοντέλο διοίκησης που εφάρμοσαν οι δημοτικές αρχές μέχρι τώρα στον τόπο μας, οι οποίες διατήρησαν και αναπαρήγαγαν αφενός την “μηχανική λειτουργία” του Δήμου κι αφετέρου τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτιστικές ιεραρχήσεις μεταξύ των κοινοτήτων.

 

Θα αγωνιστώ για να πάρει ο ευλογημένος τόπος μας αυτό που τού αξίζει. Δεν ανέχομαι να είναι ο φτωχός συγγενής της Περιφέρειας.

Θέματα απλά αλλά σοβαρά είναι στην λίστα προτεραιοτήτων μου.

Υποδομές ύδρευσης και οδικού δικτύου θα κάνουν ευκολότερη την δύσκολη ζωή κτηνοτρόφων και γεωργών.

Η διάνοιξη και συνεχής φροντίδα του αγροτικού οδικού δικτύου θα βοηθήσει βάσιμα τον πρωτογενή τομέα.

Η συντήρηση και προώθηση των άπειρων πολιτιστικών μνημείων μας καθώς και η αύξηση πολιτιστικών δρώμενων θα αυξήσει το τουριστικό μας προϊόν.

Οι πεζοδρομήσεις, το parking, oι ράμπες ΑΜΕΑ, ο έλεγχος ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, θα κάνουν ευκολότερη και ασφαλέστερη την ζωή στην πόλη για δημότες και επισκέπτες.

 

Είμαι η νέα γενιά του τόπου μου. Και απαιτώ μία βιώσιμη ανάπτυξη για όλους. Πρώτη φορά ασχολούμαι με τα κοινά. Επέλεξα τον συνδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου γιατί ο ίδιος και τα μέλη εμπνέουν νεότητα και γνώση, σεβασμό στον τόπο και τις προοπτικές του και διάθεση για μία ουσιαστική αλλαγή επιτέλους.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης