Site icon TrikalaVoice

“Θρίλερ” σε εξέλιξη στην Καλαμπάκα! Αναζητούν τον… Gaston Eginius

Αγωνία στη πόλη της Καλαμπάκας (… και όχι μόνο) καθώς η απόδραση του Gaston Eginius αναστατώνει τους πάντες.

Προς αναζήτησή του φτάνουν στην Καλαμπάκα άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας (… και του πλανήτη!!!) καθώς υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα εντοπιστεί τελικά το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, παραμονή της Κυριακής της Αποκριάς.

Ο θρύλος λέει ότι φημισμένος πειρατής της Μεσογείου, με τις  αμέτρητες ιστορίες γύρω από το όνομά του, είχε καταφέρει να αποδράσει, κάτω από συνθήκες που… ερευνώνται, από το κελί του. Ιστορίες πολλές τον συνοδεύουν, ιστορίες που μιλούσαν για τις πολλές λεηλασίες, τα ανεκτίμητα λάφυρα και τα πειρατικά καράβια του, τη μοναδική του δύναμη, από το φίλτρο που ο ίδιος κατασκεύαζε με βότανα που λήστευε από τα αμπάρια των καραβιών, το απόλυτο πειρατικό του ένστικτο και το γόητρο του, το σύμβολο που άφηνε εδώ και κει στέλνοντας μηνύματα στους άνδρες του…

Αυτά και άλλα πολλά σημάδια θα πρέπει να συνδυάσουν όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν στο φετινό «κυνήγι του θησαυρού», το θρυλικό παιχνίδι που φέρνει κάθε Αποκριά την Καλαμπάκα στο προσκήνιο.

Και ποιοι συμμετέχουν; Όλοι!!!… Από 15 έως… 81 ετών (… και παραπάνω ίσως!!!).

Δηλώσεις συμμετοχής για το 9ο Κυνήγι Θησαυρού 2018 & το 7ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού (συμμετέχουν παιδιά Ε-ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄-Β’ Γυμνασίου) γίνονται καθημερινά στο γραφείο του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών» (από 19:00 μέχρι 22:00).

Info  τηλ.  2432 400236

kinigi.kal@gmail.com

www.epistagon.gr

Exit mobile version