Ροή Τοπικά

Θρίλερ στην ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων. Επιτέθηκαν σε αυτοκίνητο

Ομάδα 15-20 νεαρών πετροβόλησε διερχόμενο όχημα τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Την καταγγελία έκανε ζευγάρι από τη Λαμία το οποίο διέρχονταν της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων μαζί με την 6χρονη κόρη του, όταν ξαφνικά στο ύψος της Παναγίας (λίγο πριν την έξοδο στην Εγνατία Οδό δηλαδή) πετάχτηκαν οι νεαροί και τους επιτέθηκαν με πέτρες.

Δείτε πως περιγράφει στο LamiaReport τον εφιάλτη που έζησαν ο πατέρας της οικογένειας:

«Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν ξαφνικά, λίγο πριν βγούμε στην Εγνατία Οδό, έξω από το χωριό Παναγιά, είδαμε μέσα στο δρόμο να ξεπροβάλει ένας νεαρός και να σηκώνει το χέρι ρίχνοντας μια πέτρα. Μέχρι να καταλάβουμε τι συμβαίνει βλέπουμε 15-20 νεαρούς να μας πετροβολούν ομαδικά. Εκείνη τη στιγμή οδηγούσε η γυναίκα μου η οποία έπαθε σοκ, αφού πέρα από τις πέτρες φοβήθηκε να μην χτυπήσει και κάποιον από τους νεαρούς που ήταν στο πλάι του δρόμου. Από τους ελιγμούς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε το κοριτσάκι μας, ούτε κι εμείς, το αυτοκίνητο όμως έπαθε μεγάλη ζημιά. Το συμβαν έχει καταγραφεί από το Α.Τ. Καλαμπάκας….».

Το θέμα είναι σοβαρό και οφείλει να το δει άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, καθώς από το σημείο διέρχονται εκατοντάδες αυτοκίνητα καθημερινά, ειδικά αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες από και προς Ηγουμενίτσα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης