Τοπικά

Ιστορική η απόφαση του Κουβέλη για τους Βετεράνους Μαχητές της ΕΛΔΥΚ 74″

Οι Διαφωνίες μας με τον ΑΝΥΕΘΑ Φώτη Κουβέλη είναι γνωστές και δεν παίρνουμε πίσω τις κριτικές ,που κατά καιρούς του έχουμε ασκήσει  …Αλλά στα θετικά του, πιστώνουμε και  τις αποφάσεις εκείνες ,που ίσως σημαδέψουν & το πέρασμά του από το ΥΠΕΘΑ!

Στο πρώτο πέρασμά του από την Πατρίδα του , την πόλη των Τρικάλων ο ΑΝΥΕΘΑ Κουβέλης δέχθηκε τους Μαχητές της ΕΛΔΥΚ 74  που εκείνη η συγκεκριμένη ΕΣΣΟ είχε σχεδόν όλο το δυναμικό της από τις δύο πόλεις της Θεσσαλία ,τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Οι ΕΛΔΥΚάριοι μετά απο 44 χρόνια που έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα στη Κύπρο που τον πρόβαλαν και τα Διεθνή ΜΜΕ τότε και ιδίως των Άγγλων ,άσχετα αν τους παράτησαν στην τύχη τους οι Κυβερνώντες της Ελλάδος δεν ζήτησαν κάποιο προσωπικό ρουσφέτι απο τον Υπουργό.

Το μόνο που ζήτησαν είναι να νοσηλεύονται στα Στρατιωτικά νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων όσοι από αυτούς έχουν απομείνει ακόμα ζωντανοί !

Συγκινημένος ο ΑΝΥΕΘΑ Υποσχέθηκε να το δει το Θέμα  με την επιστροφή του στο ΥΠΕΘΑ ..

Προς την Τιμή του  ο ΑΝΥΕΘΑ κινήθηκε αστραπιαία ,αφού διαπίστωσε οτι δεν υπάρχει καν  κόστος ,αφού ως γνωστόν με το άνοιγμα του Βενιζέλου των Στρατιωτικών Νοσοκομείων ακόμη και σε Ρομά ,υπήρχε αυτή η δυνατότητα  να ενταχθούν ,ως ειδική Ομάδα των Μαχητών της ΕΛΔΥΚ! Το θέμα επιλύθηκε άμεσα κάτι που σκόρπισε ηθική Ικανοποίηση στους Βετεράνους της που δεν το περίμεναν ,μιας και πολλοί τους το υποσχέθηκαν ,αλλά δεν το έκαναν !

veteranos.gr

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης