Ροή Τοπικά

Ισχυρή Προοδευτική Συμμαχία, στα Τρίκαλα (φώτο)

Από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών προοδευτικών δυνάμεων στην πόλη, τα τελευταία χρόνια.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  η αίθουσα του Φρουρίου γέμισε ασφυκτικά το βράδυ της Κυριακής στην εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος, ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Σε αυτή μίλησαν η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιαννακολοπούλου, ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης και οι πρώην υπουργοί και υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιάννης Μουζάλας και Θεοδόσης Πελεγκρίνης.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία προσωπικοτήτων από το χώρο του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, του πρώην δημάρχου Χρήστου Λάππα και των πρώην αντιδημάρχων Θόδωρου Σπανού και Σάκη Ξάφου.

Οι ομιλητές στάθηκαν στην ανάγκη συγκρότησης ισχυρής προοδευτικής πλειοψηφίας που θα ανακόψει τις δυνάμεις της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ταυτίζοντας μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη με ακραίους πολιτικούς της Γερμανίας.

Τόνισαν ότι είναι κρίσιμες αυτές οι εκλογές καθώς στήνονται κάλπες για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2015, με διαφορετικές συνθήκες, χωρίς μνημόνια και προοπτική ανάπτυξης της χώρας πια. Σημείωσαν δε με έμφαση πως η νίκη στις ευρωεκλογές (για νίκη μίλησαν όλοι) θα δώσει ένα μήνυμα και ενόψει των εθνικών εκλογών (τις οποίες προσδιόρισαν για το φθινόπωρο).

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης