Τοπικά

Και δεύτερη επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές από τον Θ. Λιούτα

Συνέχεια παρών ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας στις πληγείσες περιοχές του Νομού Τρικάλων από την υπερχείλιση του Πηνειού.

«Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και κάθε μέρα αν χρειαστεί θα βρίσκομαι στις πληγείσες από την υπερχείλιση του Πηνειού περιοχές του Νομού μας, δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη», δήλωσε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας. 

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε περιοχές που υπέστησαν ζημίες και καταστροφές από τις δυνατές βροχοπτώσεις και πλημμύρες, τόσο  αργά το απόγευμα της Δευτέρας, όσο και την Τρίτη και εκτίμησε από κοντά το μέγεθος της ζημιάς.

Την Τρίτη μάλιστα, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή ΕΛΓΑ Λάρισας, κ. Μιχάλη Λιόντο, την αρμόδια επόπτρια του ΕΛΓΑ για τον Νομό Τρικάλων, κα Αναστασία Τσάτσα και τον αρμόδιο επόπτη για τη Καρδίτσα, κ. Στέφανο Παπαναστασίου, διαπίστωσαν μαζί την έκταση των καταστροφών.

Ο κ. Λιούτας ζήτησε από το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ άμεσα να καταγραφούν οι ζημιές και να ξεκινήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων.  «Η στήριξη της αγροτικής παραγωγής σήμερα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι στοίχημα επιβίωσης και η απάντηση για την ανάπτυξη της επόμενης ημέρας», υπογράμμισε ο Θανάσης Λιούτας.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης