Ροή Τοπικά

Και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Τρικάλων κατά του διοικητή Παρθένη

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις για τον τρόπο λειτουργίας του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημ. Παρθένη.

Τη φορά αυτή εξέδωσαν ανακοίνωση και οι εργαζόμενοι του Νοσηλευτικού μας ιδρύματος. Αναλυτικά:

“Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου, βάσει της οποίας θα απαιτείται η έγκρισή της πριν ανακοινωθεί οτιδήποτε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ως μέλη του Συλλόγου των Εργαζομένων δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την κατηγορηματική μας αντίθεσή. Η εφαρμογή μιας τέτοιας απόφασης συνιστά ωμή και κατάφορη παραβίαση της ελευθερίας της έκφρασης και των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων, αρχές αδιαπραγμάτευτες για μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία.
Πιστεύουμε και διεκδικούμε αξιοπρεπή εργασιακά δικαιώματα και ένα νοσοκομείο «διάφανο» και ανοιχτό στην κοινωνία, για την οποία υπάρχει και από την οποία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί ή να κρύψει.
Απαιτούμε από την διοίκηση του νοσοκομείου έστω και τώρα την άμεση απόσυρση αυτής της απόφασης. Ο κάθε εργαζόμενος και τα θεσμικά όργανα, έχουν την ελευθερία του λόγου και της άποψης και κρίνονται για αυτά, εκτός αν ζούμε σε κάποιο ολοκληρωτικό καθεστώς όποτε θα πρέπει να διαλέξουμε και διαφορετικό είδος αγώνα.
Δεν εκβιαζόμαστε,
Δεν υποκύπτουμε,
Δεν φοβόμαστε,
Δεν κάνουμε πίσω……
Την ανακοίνωση υπογράφουν
ΜΠΕΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (πρόεδρος)
ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΤΙΝΑ (γεν.γραμματέας)
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ( α΄αντιπρόεδρος)
ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  (β΄αντιπρόεδρος)

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (οργ.γραμματέας)”

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης