Τοπικά

Καταγγέλλει τον Γεωργολόπουλο η διευθύντρια του Δήμου Φαρκαδόνας

Διαστάσεις παίρνει το θέμα διαπληκτισμού του αντιδημάρχου με δημοτικό υπάλληλο χθες το μεσημέρι (δείτε ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα και όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η διευθύντρια Προσωπικού-Οικονομικού του Δήμου Φαρκαδόνας Αθηνά Πατσιάνη καταγγέλλει ονομαστικά τον Γιάννη Γεωργολόπουλο καλώντας τον να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τη συμπεριφορά του απέναντι σε υπάλληλο.

Αναλυτικά:

«Με μεγάλη μου έκπληξη και απογοήτευση πληροφορήθηκα σήμερα  τα γεγονότα που έλαβαν χώρα  στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Φαρκαδόνας ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Έργων και Οικονομικών και σε συνάδερφο υπάλληλο του Δήμου Φαρκαδόνας. Σκηνικά με άδικη και αήθη φραστική  επίθεση από αιρετό σε υπάλληλο δεν τιμούν κανέναν αλλά αντίθετα τορπιλίζουν κάθε πνεύμα συνεργασίας.

Με την ιδιότητά μου, ως προισταμένη Διοικητικού Οικονομικού του Δήμου Φαρκαδόνας,  καταδικάζω τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και κάθε παρόμοια, απέναντι σε υπαλλήλους οι οποίοι καταβάλλουν τεράστιο αγώνα καθημερινά να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους και αντιμετωπίζονται τόσο απαξιωτικά και με πρωτόγονες και απολίτιστες συμπεριφορές.

Εξίσου απαράδεκτη και προσβλητική για τον πολυπαθή Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και για εμάς τους εργαζόμενους ειναι η άποψη  του κου Γεωργολόπουλου, ο οποίος με θράσσος για πολλοστή φορά δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ» ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας δεν είναι παραγωγικοί.

Είναι προσβλητικό και ανήθικο να ακούγεται  στον σταθμό με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα  κάτι τόσο ψευδές για τους υπαλλήλους, ειδικά οταν ο ιδιος ο Αντιδήμαρχος επαίρεται για τα έργα που διεκπεραιώνονται στον Δήμο μας , δίνοντας συνεντεύξεις ότι όλα βαίνουν καλώς. Να του επισημάνω ότι τα έργα δεν υλοποιούνται από τους αιρετούς, αλλά από το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου. Άλλωστε, αν οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν είναι παραγωγικοί, ο Αντιδήμαρχος νομιμοποιείται να ενεργοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο και όχι να διασύρει ψευδώς τους υπαλλήλους.

Επειδή το σύνολο των υπαλλήλων συναδέρφων στον Δήμο Φαρκαδόνας καθημερινά καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες, κάτω από απίστευτα αντίξοες συνθήκες, σ΄εναν πολυπαθή Δήμο,  να τον κάνουμε λειτουργικό και αποδοτικό με λίγο προσωπικό, τέτοιες δηλώσεις, ειδικά όταν είναι εξόφθαλμα αναληθείς, μας δυσαρεστούν και μας αποδεικνύουν ότι κάθε προσπάθεια που καταβάλουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας , ώστε να διαφυλάττουμε το κύρος και την αξιοπιστία των υπηρεσιών   του Δήμου μας, όχι απλά δεν αναγνωρίζεται, αλλά αντίθετα αποσιωπάται και απαξιώνεται. Μετά από όλα αυτά, με την παρούσα επιστολή μου, ζητώ από τον Αντιδήμαρχο έργων και οικονομικών και εξ ονόματος των συναδέρφων μου,  να απέχει από ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον, να ανακαλέσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις και να μην τις επαναλάβει, αφού  γνωρίζει πολυ καλά ότι δεν ευσταθούν.

 

Αθηνά Πατσιάνη

Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού

Δήμος Φαρκαδόνας»

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης