Τοπικά

Κοινή δράση Σακκά-Ζιώγα. Φαρμακώθηκαν οι “κακές οι γλώσσες” (φώτο)

Πρώτιστο μέλημα η υγεία των εργαζομένων για τη δημοτική εταιρεία “Αστική Ανάπτυξη” ΑΕ στον Δήμο Τρικκαίων και η συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Τρικάλων απέδωσε.

 

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 κλιμάκιο του Κέντρου με επικεφαλής τον διευθυντή κ. Γιώργο Μπατατόλη επισκέφθηκε τον χώρο εργασίας στη δημοτική εταιρεία, πραγματοποιώντας προληπτικό έλεγχο υγείας ανά ηλικιακή ομάδα. Το αποτελούσαν η γενική γιατρός κ. Ευαγγελία Καλκάνη, η επισκέπτρια υγείας κ. Σπυριδούλα Αγαπίου και η νοσηλεύτρια κ. Θεοδώρα Πολύζου. Τα μέλη του κλιμακίου συνταγογράφησαν αιματολογικές εξετάσεις και απεικονιστικοί έλεγχοι. Ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς τόνισε ότι ο Δήμος “δίνει έμφαση στις προσπάθειες που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας λόγω καλής υγείας των εργαζομένων”, ενώ ο πρόεδρος της δημοτικής εταιρείας Γιώργος Ζιώγας σημείωσε ότι “Είναι σημαντικό να υπάρχει ιατρικός Φάκελος εργαζομένου για κάθε συνεργάτη μας. Αποτελεί το σημείο συλλογής όλων των ιατρικών πληροφοριών του εργαζομένου.
Ο Φάκελος δημιουργείται για κάθε εργαζόμενο για να υποστηρίξει το έργο του ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του Δήμου ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ με σκοπο την ασφάλειά του εργαζομένου αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητάς του στην εργασία”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης