Ροή Τοπικά

Κοπή πίτας αιρετών και εργαζομένων του Δήμου Πύλης (φωτό)

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κοπή πίτας του Δήμου Πύλης.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων, για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά. «Είναι μια πρωτοβουλία που αναλάβαμε σαν Δημοτική Αρχή, σε μια προσπάθεια σύσφιγξης των σχέσεων αιρετών και εργαζομένων» τόνισε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης Χρήστος Νάκος. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλης, πατέρας Δημήτριος Κατσαρός και ακολούθως ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας απευθύνθηκε στους εργαζομένους.

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε όλα αυτά τα χρόνια και την εξαιρετική διάθεση συνεργασίας που έχετε» είπε «όλοι μαζί κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λύσουμε τα προβλήματα των συνδημοτών μας και τα καταφέρνουμε εξαιρετικά μέχρι τώρα». «Δεν αντέχω στον πειρασμό να μην αναφερθώ στις δημοτικές εκλογές που έρχονται» συνέχισε ο Κώστας Μαράβας «και να μην τονίσω ότι ο Συνδυασμός μας «Πρώτα ο άνθρωπος» θα είναι και πάλι παρών, με ανθρώπους έμπειρους και ικανούς, αναγνωρισμένους από την τοπική κοινωνία, καταθέτοντας ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης του Δήμου. Είμαι σίγουρος ότι μαζί θα συνεχίσουμε τη πορεία μας και τα επόμενα χρόνια».

Ακολούθησε χορός και τραγούδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας, μαζί με συνεργάτες του.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης