Τοπικά

Κοπή πίτας στο… “μπαλκόνι του Κόζιακα”

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Πεζοπορίας και Ορειβασίας Πιαλείας στη θέση “Κόλιακας” της πρώην Κοινότητας Πιαλείας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού π. Φώτης Κωστούλας ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Σύλλογο και εν συνεχεία πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Καπέλος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τούς παρευρισκόμενους για την πολύ μεγάλη συμμετοχή και παρουσία τους αναφέρθηκε στον σκοπό τού Συλλόγου που έχει να κάνει με την ίδια τη ζωή στο χωριό και την σύνδεσή του με τον Ασκληπιό. Στάθηκε στην ανάγκη ανάδειξης των μονοπατιών από τα οποία συνέλλεγε τα θεραπευτικά του βότανα ο μεγάλος ιατρός της αρχαιότητας.

Το φλουρί αντιστοιχούσε σε δύο δώρα
Το πρώτο σέ μία διανυκτέρευση 4 ατόμων στο παραδοσιακό Σπίτι Μανωλιές πού βρίσκεται στο Πήλιο το οποίο κέρδισε ο Ντάκος Κωνσταντίνος του Ελευθερίου
Το δεύτερο σέ ένα σεσουάρ τό οποίο κέρδισε ο Οικονόμου Αναστάσιος .
Από τον σύλλογο προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους Σουβλάκια – Λουκάνικα – Κρασί – Τσίπουρο και Αναψυκτικά .
‌Την εκδήλωση τίμησαν οι Δ. Σύμβουλοι κ.κ. Μπακάλης Χρήστος και Καλαντζής Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λεμονάς Νικόλαος, οι Πρόεδροι Συλλόγων Γυναικών Πιαλείας Υφαντή Φανή – Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρχης Παπαγιαννόπουλος Δημήτρης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων του χωριού.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης