Τοπικά

Κοπή πίτας στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων “Γεώργιος Σεφέρης”

Την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019, στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων «Γιώργος Σεφέρης» κόπηκαν οι βασιλόπιτες για το 2019, μία πίτα για το Σύλλογο Διδασκόντων και μία για κάθε τμήμα του σχολείου μας. Οι τυχεροί κέρδισαν από ένα βιβλίο.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου για την προσφορά τους, καθώς οι πίτες και τα δώρα των τυχερών ήταν ευγενική χορηγία του Συλλόγου και ευελπιστούμε να έχει συνέχεια η μέχρι τώρα άριστη και εποικοδομητική συνεργασία Σχολείου και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Επίσης, ευχαριστούμε πολύ τον Πατέρα Απόστολο Μανώλη, ιερέα του Αγίου Αθανασίου Μπάρας, παλιό συνάδελφο του σχολείου μας, που ευλόγησε τις πίτες και μας τίμησε με την παρουσία του, καθώς και τον κ. Μπαλαμώτη, την κ. Κολώνα, τον κύριο και την κυρία Μπεκιάρη, που παραβρέθηκαν στην κοπή, εκπροσωπώντας το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Τσιοτινού Αθανασία εύχεται μια δημιουργική και ευτυχισμένη χρονιά, υγεία και αγάπη στους μαθητές και στους καθηγητές του σχολείου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης