Με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας λειτουργούν από χθες οι ταβέρνες και στα Τρίκαλα.
Στα Μανάβικα ο θρυλικός ταβερνιάρης Αντώνης Πλιάτσικας (του λατρεμένου ταβερνείου «Λαδοφάναρο») εκτός από αντισηπτικά σε όλα τα τραπέζια, μάσκες και γάντια στο προσωπικό, συνεχή έλεγχο του προσωπικού κλπ., πέρασε σε… άλλο level. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ψεκάζει τραπέζια και καρέκλες με ειδικό καθαριστικό υγρό, πριν καθίσει κάθε πελάτης. Απολαυστικός:
Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;
Κάνε λήψη από το App Store
Διαθέσιμο στο Google Play
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter