Τοπικά

Κορωνοϊός. Η μάχη του Τρικαλινού γιατρού Β. Αναγνωστόπουλου στο Πανεπιστημιακό

Πως βιώνει τις δύσκολες στιγμές της πανδημίας ο ίδιος.

Ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος, διευθυντής της νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, παραμένει σταθερά στο καθήκον αυτές τις δύσκολες και κρίσιμες μέρες του κορωνοϊού, δίνοντας με συναδέλφους του και νοσηλευτικό προσωπικό τιτάνια μάχη.

Ήδη ένας εκ των συναδέλφων του ιατρών προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, αλλά αυτό δεν τον πτοεί. «Το καθήκον μας είναι εκεί» λέει στο trikalavoice.gr ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος «δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Οι Έλληνες δεν σταμάτησαν ξαφνικά να ασθενούν από οτιδήποτε άλλο. Μας χρειάζονται όλους τους γιατρούς και οφείλουμε να είμαστε εκεί, δίπλα τους κάθε λεπτό. Ακόμη και με ρίσκο να μολυνθούμε και εμείς οι ίδιοι με κορωνοϊό. Ωστόσο ειδικά για την ειδικότητά μου προστρέχουν καθημερινά άνθρωποι απ’ όλη τη Θεσσαλία και είναι χρέος δικό μου και των συναδέλφων μου να τους περιθάλψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Όσο για τον κορωνοϊό; «Να τηρούμε τις οδηγίες των αρχών για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατόν αυτόν τον εφιάλτη» λέει.

 

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης