Τοπικά

Κρατείται ο Τρικαλινός βοσκός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ενώπιον της Ανακρίτριας οδηγείται αύριο ο Τρικαλινός βοσκός ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε εναντίον τριών άλλων βοσκών στα ορεινά της Καλαμπάκας το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr (δείτε ΕΔΩ) ο συγκεκριμένος βοσκός και η παρέα του συναντήθηκαν με τους άλλους τρεις για να “μοιράσουν” τα βοσκοτόπια της Ανθούσας για το καλοκαίρι. Οι δυο παρέες διαφώνησαν και άρχισαν να λογοφέρουν και σύμφωνα με την καταγγελία της παρέας των τριών ένας από την άλλη παρέα έβγαλε όπλο και τους πυροβόλησε!… Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έφτασαν δυνάμεις αυτής. Αστυνομικοί ερεύνησαν τον γύρω χώρο, δίχως να βρουν όπλο, ο εμπλεκόμενος όμως συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, καθώς υπήρχαν τρεις μαρτυρίες!… Και οι τρεις αυτοί ωστόσο συνελήφθησαν με την κατηγορία της ζωοκλοπής.

Χθες οδηγήθηκαν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην Εισαγγελέα. Ο μεν πρώτος αποφασίστηκε να κρατηθεί και να παρουσιαστεί ενώπιον της Ανακρίτριας την Πέμπτη, ενώ οι άλλοι τρεις που κατηγορούνται για ζωοκλοπή αφέθηκαν ελεύθεροι και θα ακολουθηθεί η προκαταρκτική διαδικασία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης