Τοπικά

Κ.Σκρέκας: Με τις ολέθριες επιλογές του ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τη ΔΕΗ σε μια προβληματική εταιρεία

Τις τεράστιες ευθύνες της απερχόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ΔΕΗ, ανέδειξε ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας το Σάββατο στην τηλεόραση του ANT1.

Όπως τόνισε ο πρώην υπουργός, με τις ολέθριες επιλογές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η ΔΕΗ μετατράπηκε από μια υγιής εταιρεία με κέρδη 90 εκατ. ευρώ σε μια προβληματική εταιρεία με ζημίες άνω των 900 εκατ. ευρώ το 2018. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα προσπαθεί να αποκρύψει απεγνωσμένα να αποκρύψει τη σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ, σημείωσε ο Τρικαλινός βουλευτής.

Ο κ. Σκρέκας εξέφρασε, ωστόσο, την αισιοδοξία του ότι η επόμενη κυβέρνηση της χώρας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα διασφαλίσει τη διάσωση της ΔΕΗ ως εθνικού αναπτυξιακού πυλώνα.

Η πατρίδα μας, κατέληξε ο πρώην υπουργός, έχει ανάγκη από τρία πράγματα: Ισχυρή ανάπτυξη, πολλές, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και αποκατάσταση του αισθήματος ασφαλείας των Ελλήνων πολιτών.

https://www.youtube.com/watch?v=q4FS47emN1I&feature=youtu.be

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης