Τοπικά

Κ. Σκρέκας: Νέα εποχή για τα Τρίκαλα με μείωση φόρων και επενδύσεις

Με ώθηση από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα, τα μηνύματα στήριξης και ενθάρρυνσης από κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και κυρίως τους συμπατριώτες του, καθώς και έπειτα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ, ο κ. Κώστας Σκρέκας επέστρεψε από την Τρίτη στο πρόγραμμα περιοδειών του, με τις επισκέψεις νωρίς το μεσημέρι στο Φάρσαλα και το απόγευμα στη Δημοτική Ενότητα Εστιαιώτιδας και στα χωριά Λόγγο, Πατουλιά, Χρυσαυγή και Μεγαλοχώρι.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. συζήτησε με τους κατοίκους το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη της περιφέρειας και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Το «πακέτο» περιλαμβάνει ευνοϊκά μέτρα για αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως τη μεγάλη ελάφρυνση των φορολογικών βαρών για το εισόδημα, τη στήριξη των ομάδων παραγωγών και συνολικά των συνεργατικών σχημάτων.

Επιπλέον ο Πρώην Υπουργός δηλώνει βέβαιος ότι με τους οργανωμένους εντατικούς ελέγχους στην αγορά θα χτυπήσει στη ρίζα του το φαινόμενο των ελληνοποιήσεων και της νοθείας που πλήττει και τα Τρικαλινά αγροτικά προϊόντα.

Ο κ. Κώστας Σκρέκας τόνισε ότι οι επενδύσεις στην περιφέρεια θα διευκολύνουν την παραγωγική δραστηριότητα, αλλά και την καθημερινότητα των Ελλήνων. Επίσης, θα οδηγήσουν στη δημιουργία νέων, καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο των στόχων της Νέας Δημοκρατίας για την αύξηση των θέσεων απασχόλησης κατά 120.000 ετησίως με επενδύσεις στις υποδομές, τις κατασκευές και τον πρωτογενή τομέα.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης