Τοπικά

Μάγεψε ο Νικόλας Παππάς στο ρεσιταλ πιάνου στα Τρίκαλα

Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη συναυλία την οποία διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων σε συνεργασία με το Δήμο Τρικάλων.

Πρωταγωνιστής της μοναδικής αυτής μουσικής βραδιάς υπήρξε ο 17χρονος  ταλαντούχος μαθητής του Μουσικού Σχολείου, Νικόλας Παππάς, ο οποίος ερμήνευσε με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο έργα υψηλής πιανιστικής δεξιοτεχνίας και κυριολεκτικά συγκίνησε τους ακροατές.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας εμφανίστηκε επί σκηνής η Συμφωνική Ορχήστρα ‘’ Ιωάννα Συγκελάκη῾῾ που ταξίδεψε από την Αθήνα για να συνοδεύσει τον Νικόλα στο κολοσσιαίο έργο του Beethoven, το ῾῾3ο Κονσέρτο για Ορχήστρα και Πιάνο῾῾.

Την ορχήστρα διηύθυνε ο διεθνούς φήμης πιανίστας και μαέστρος Δημήτρης Τουφεξής.

Μετά τις τελευταίες νότες του κονσέρτου το κοινό σηκώθηκε και χειροκροτούσε όρθιο τον Νικόλα, ο οποίος για μια ακόμα φορά απέδειξε πως, πέρα από το ταλέντο, πρέπει να διαθέτεις ήθος και να δουλεύεις σκληρά, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου.

Και φυσικά χρειάζεται να αγαπάς τη μουσική. Άλλωστε αυτήν την αγάπη του μας την χάρισε τόσο απλόχερα μέσα από τα πλήκτρα του πιάνου! Μπράβο σε  όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης