Τοπικά

Μήνυμα του Δημήτρη Τσόλα για τις Εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Συνάδελφε  επαγγελματία,

Ο επιμελητηριακός θεσμός δημιουργήθηκε και υπάρχει με αποκλειστικό σκοπό την στήριξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας. Τα Επιμελητήρια είναι οι μόνοι φορείς που εκπροσωπούν το σύνολο των επιχειρήσεων και επαγγελματιών της χώρας.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων, τα προηγούμενα χρόνια, απέδειξε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο ρόλος τους.

Πραγματοποίησε δεκάδες δράσεις ενημέρωσης και εκπαίδευσης και αναβάθμισε τις υπηρεσίες προς τα μέλη του με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Ανέλαβε πρωτοβουλίες για την προβολή και προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και των προϊόντων τους. Έκανε προτάσεις για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας και ανέλαβε ενεργό ρόλο στην εφαρμογή τους. Στήριξε ενεργά τις δίκαιες διεκδικήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων και βρέθηκε κοντά, όταν αυτό χρειάστηκε, σε κάθε επαγγελματία.

Στις δράσεις του Επιμελητηρίου συμμετείχαν ενεργά εκατοντάδες επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις δίνοντας σε αυτές σκοπό και αποτέλεσμα.

Στις 3 & 4 Δεκέμβρη πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης του Επιμελητηρίου μας.

Στο ενωτικό ψηφοδέλτιο «Σύγχρονο Επιμελητήριο» με επικεφαλής τον νυν πρόεδρο Βασίλη Γιαγιάκο, συμμετέχουμε παλιότεροι και νεότεροι επαγγελματίες, άνθρωποι της αγοράς που αντιμετωπίζουμε καθημερινά κοινά προβλήματα, που έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τους ίδιους στόχους.

Στόχος είναι  να ξεπεράσουμε τα σημερινά εμπόδια, να βελτιώσουμε τις δουλειές μας, να παράγουμε καλύτερα καθένας στον τομέα του, να αναπτύξουμε τις επιχειρήσεις μας.

Πιστεύουμε ότι η υγιής επιχειρηματικότητα και οι άνθρωποι της, που δρουν, δημιουργούν και παράγουν πλούτο, μπορούν να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται ο τόπος μας. Μπορούμε να το πετύχουμε μόνο εάν, ο επιχειρηματικός κόσμος ενωμένος,  δεν πάψει στιγμή να διεκδικεί τον ρόλο που του ανήκει.

Θέλουμε ένα ακόμη πιο ισχυρό και Σύγχρονο Επιμελητήριο, εφάμιλλο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών, με χρήσιμες υπηρεσίες για τα μέλη του, διαρκή παρουσία και ουσιαστικό ρόλο στο οικονομικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Ως μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχα ενεργά στην διαμόρφωση και υλοποίηση των δράσεων του, έχω την γνώση και την εμπειρία αλλά και τη θέληση να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια με συνέπεια, όραμα και πίστη στον επιμελητηριακό θεσμό.

Σε καλώ λοιπόν να συμμετέχεις στις εκλογές του Επιμελητηρίου και ζητώ την στήριξη σου.

Η συμμετοχή σου στις εκλογές είναι σημαντική.

Η παρουσία σου και ο ενεργός σου ρόλος στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που το Επιμελητήριο  αναλαμβάνει είναι αναγκαία.

 

Δημήτρης Τσόλας

Υποψήφιος Τμήματος Υπηρεσιών

 

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Τσόλας με μακρά εμπειρία στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Α.Β.Σ.Π.) με ειδίκευση στην στατιστική την οικονομική ανάλυση και την επιχειρησιακή έρευνα.

Δραστηριοποιείται ως οικονομολόγος-σύμβουλος επιχειρήσεων από το 1996 στα Τρίκαλα, ενώ από το 2002 ανέλαβε την διεύθυνση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Εξελέγη για πρώτη φορά μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων το 2001 και επανεξελέγη το 2006 και το 2011.

Διετέλεσε  Οικονομικός επόπτης στη διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου από το 2006 έως το 2011 οπότε και ανέλαβε την θέση του Β’ Αντιπροέδρου στην Διοίκηση του επιμελητηριακού φορέα. Είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος στην Αναπτυξιακή εταιρεία του Επιμελητηρίου και  τακτικό μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης