Ροή Τοπικά

Μαζικές αντιδράσεις για το «λουκέτο» στην Εθνική Τράπεζα Πύλης

Ψήφισμα του Δ.Σ. Πύλης παρέδωσε ο δήμαρχος Κ. Μαράβας. Αντιδράσεις των εμπόρων. Επιστολή και του υποψηφίου δημάρχου Β. Τσιούτσια.

Συγκεκριμένα μετά το δημοσίευμα του trikalavoice.gr  το πρωί της Πέμπτης υπήρξε κινητικότητα στη Πύλη. Επιτροπή του Δήμου Πύλης αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαράβα, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αθανάσιο Κωστάκη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης Κωνσταντίνο Βοϊτσίδη, επισκέφθηκαν τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Πύλη Νικόλαο Μπαλκίζα, προκειμένου να ενημερωθούν  σχετικά. Του κατέθεσαν δε τα επιχειρήματα για την μη απομάκρυνση του παραπάνω Υποκαταστήματος  της Ε.Τ.Ε. γιατί θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την περιοχή. Μετά την συνάντηση επιδόθηκαν δύο ψηφίσματα ένα από τον Δήμο Πύλης και ένα από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύλης. Το πρώτο επέδωσε ο Δήμαρχος  Κων/νος Μαράβας εν μέρους του Δήμου Πύλης  και το άλλο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κων/νος Βοιτσίδης.

Επίσης επιστολή προς τον διευθυντή του καταστήματος απέστειλε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα πλήξει ανεπανόρθωτα την τοπική οικονομία και θα ταλαιπωρήσει χιλιάδες κατοίκους που εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα αυτό, στέλνοντας λάθος μήνυμα προς τους πελάτες σας.

Για μας που ζούμε στον Δήμο Πύλης, είναι γνωστό πως το υποκατάστημα αυτό, εξυπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά όλους τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους  και τους συνταξιούχους της περιοχής, καθώς επίσης και τους ελεύθερους επαγγελματίες από ολόκληρο τον Δήμο.

Παράλληλα, η τυχόν κατάργησή του υποκαταστήματος  θα πλήξει και από τουριστικής απόψεως την ήδη «τραυματισμένη» στον τομέα αυτό προοπτική της περιοχής, αφού η Πύλη αποτελεί το κεφαλοχώρι του Δήμου, ενώ το υποκατάστημα αυτό, είναι το πλησιέστερο στις τουριστικές περιοχές της Ελάτης και του Περτουλίου».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης