Ροή Τοπικά

Μεγάλη συγκέντρωση Τσίπρα στα Τρίκαλα (video-φώτο)

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Εκατοντάδες Τρικαλινοί υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το απόγευμα της Παρασκευής στα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο πρωθυπουργός έφτασε με σημαντική καθυστέρηση (1 ώρα) στην πόλη, ωστόσο αυτό λειτούργησε μάλλον θετικά καθώς συγκεντρώθηκε… περισσότερος κόσμος.

Έγινε δεκτός με επευφημίες και συνθήματα του τύπου «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», στην κορυφή του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης, αυτόν της Ασκληπιού.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας διέσχισε όλο τον πεζόδρομο χαιρετώντας τον κόσμο φτάνοντας στην άλλη άκρη, απ’ όπου και μίλησε. Κατά την ομιλία του έθεσε τα γνωστά διλλήματα περί προόδου και συντήρησης, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του μιντιακού συστήματος και δήλωσε βέβαιος για επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ και στις Ευρωεκλογές καθώς «καταρρίπτονται τα αφηγήματα της Ν.Δ.».

Τέλος ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στους… Ρομά, η παρουσία των οποίων στις συγκεντρώσεις του έγινε ιδιαίτερο θέμα τις τελευταίες μέρες και απευθυνόμενος σε ομάδα αυτών που βρίσκονταν μπροστά στην εξέδρα τους χειροκρότησε και είπε ότι «εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις. Εμείς σας στηρίζουμε». Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του trikalavoice.gr:  

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης