Ροή Τοπικά

Μειώνει τα καταστήματά του στα Τρίκαλα ο “Σκλαβενίτης”;

Στρατηγικό σχέδιο για την πιο εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της, με κλείσιμο όμως δεκάδων καταστημάτων σε όλη τη χώρα δρομολογεί η εταιρεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πλάνο της επιχείρησης προβλέπει:

– Τον εξορθολογισμό του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας Σκλαβενίτης .

– Την υιοθέτηση νέου ενιαίου μισθολογικού συστήματος που βασίζεται σε ένα πιο δίκαιο και ισορροπημένο πλαίσιο αμοιβών.

– Την απρόσκοπτη υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου, που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εμπορική ενδυνάμωση του δικτύου των καταστημάτων.

Η σημαντικότερη είδηση ωστόσο για το καταναλωτικό κοινό είναι η διακοπή λειτουργίας 40 σουπερμάρκετ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρεία Σκλαβενίτης έχει ήδη ξεκινήσει τον εξορθολογισμό του δικτύου της στα γεωγραφικά σημεία που σήμερα έχουν υψηλή συγκέντρωση καταστημάτων σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, έχοντας ως στόχο τη διακοπή λειτουργίας 40 καταστημάτων μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο «Σκλαβενίτης» λειτουργεί σήμερα πέντε (5) καταστήματα σε επίπεδο Νομού, τέσσερα (4) εκ των οποίων στην πόλη των Τρικάλων και ένα (1) στην Καλαμπάκα. Θεωρείται πολύ πιθανό να διακοπεί η λειτουργία ενός ή και δυο ακόμη καταστημάτων στα Τρίκαλα, καθώς σε μια πολύ μικρή ακτίνα στο κέντρο της πόλης λειτουργούν τρία.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν θα έχει καμία απολύτως επίπτωση στις θέσεις εργασίας, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν από άλλα γειτονικά καταστήματα της επιχείρησης.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης