Τοπικά

Με «αποστολή Μητσοτάκη»… στην Κρήτη ο Κώστας Σκρέκας

Διήμερο περιοδειών στη μεγαλόνησο για το βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργό.

Ο Κώστας Σκρέκας βρέθηκε επί διήμερο επικεφαλής ομάδας του κόμματος στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία είναι στόχος να «βαφτεί» για πρώτη φορά ιστορικά γαλάζια.

Μίλησε σε εκδηλώσεις των τοπικών οργανώσεων Χανίων και Ρεθύμνου, είχε συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, ενώ στάθηκε στο πλευρό των νεολαίων του κόμματος (της ΔΑΠ) κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr  ο Κώστας Σκρέκας, ο οποίος φέρει το χαρτοφυλάκιο της Ενέργειας της Ν.Δ. πραγματοποίησε επίσκεψη και στο εργοστάσιο  της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα στα Χανιά.

Εκεί αναφέρθηκε στη δραματική επιδείνωση που έχει σημειωθεί την τελευταία τετραετία στα οικονομικά της ΔΕΗ καθώς και στην κατάσταση του δικτύου διανομής υπενθύμισε ότι από τα τέλη της εφετινής χρονιάς θα πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν συγκεκριμένες μονάδες της Επιχείρησης στο Νησί, που αντιστοιχούν στο 20% της συνολική ισχύος στην Κρήτη.

Τέλος, στάθηκε ιδιαίτερα στην αξιοποίηση των πιθανών κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων, δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει την ασφαλή και περιβαλλοντικά υπεύθυνη εκμετάλλευση του καθώς θα έχουν τεράστιο όφελος για την τοπική οικονομία άλλα και γενικότερα για την εθνική οικονομία.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης