Τοπικά

Με λεφτά Αγοραστού… αλλάζουν τα Τρίκαλα!

Στην προώθηση νέων έργων στη πόλη συμφώνησαν ο δήμαρχος Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου και ο αντιδήμαρχος Κ. Ψύχος με τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος κατέθεσαν σειρά αιτημάτων στον περιφερειάρχη, ο οποίος δίχως δεύτερη συζήτηση προχωρά στην έγκριση σχετικών κονδυλίων. Σε πρώτη φάση ο Κώστας Αγοραστός απελευθερώνει κονδύλια εκατομμυρίων Ευρώ στο πλαίσιο της «αστικής ανάπλασης» των Τρικάλων. Με τα συγκεκριμένα χρήματα θα αλλάξει το πρόσωπο της πόλης των Τρικάλων και θα γίνουν μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές. Ακόμη η Περιφέρεια προωθεί άμεσα, εντός της άνοιξης, την κατασκευή περισσότερων των δέκα (10) κόμβων σε σημεία-καρμανιόλες του οδικού δικτύου πέριξ του Δήμου Τρικκαίων.

Επίσης άμεσα προχωρά η χρηματοδότηση του εγκαταλειμμένου κλειστού γυμναστηρίου των Καρυών, στο χώρο της ΣΕΦΑΑ, με στόχο μέσα σε μια τριετία να ολοκληρωθεί.

Τέλος συνεχίζεται η άριστη συνεργασία Περιφέρεια-Δήμου όσον αφορά τις κοινωνικές δομές. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Ψύχος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση κονδυλίων που απελευθερώνει μέσω της Περιφέρειας ο Κώστας Αγοραστός και σημειώνει ότι σύντομα θα προχωρήσει και η δημιουργία νέου κοινωνικού εστιατορίου, στο χώρο της παλιάς κλινικής Αντωνίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης