Ροή Τοπικά

Με τι καιρό θα ψήσουμε… αρνάκι το Πάσχα στα Τρίκαλα;

Περίεργος ο καιρός μέχρι την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή μας, με ζέστη, σκόνη και… βροχές!!!

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του trikalavoice.gr Δημήτρη Γαλάνη «υπάρχει πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης την ώρα του Επιταφίου και κατά την Ανάσταση, ενώ την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται αίθριος καιρός».

Αναλυτικά:

«Για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 5/4/2018, αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Μικρή πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες (ξημερώματα Μ. Παρασκευής). Η θερμοκρασία σε υψηλές τιμές, θα κυμανθεί από 9C έως 24C. Ευνοείται η μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης από τις μεσημβρινές ώρες.

Για την Μεγάλη Παρασκευή, αναμένονται νεφώσεις οι οποίες θα έχουν την τάση να αυξάνονται και να δίνουν από τις μεσημβρινές ώρες τοπικές βροχές ενώ και κατά την περιφορά του επιταφίου αναμένεται πιθανή (ασθενής) βροχόπτωση. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 11C έως 18C.

Για το Μεγάλο Σάββατο, αναμένονται νεφώσεις οι οποίες θα δίνουν κατά το πρώτο ήμισυ της ημέρας βροχές ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενούν. Μικρή πιθανότητα βροχής ασθενούς έντασης το βράδυ της Αναστάσεως. Ευνοείται η μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης και τα όποια φαινόμενα θα μετατρέπονται σε λάσπη. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, θα κυμανθεί από 10C έως 20C.

Τέλος, για την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα σχηματισθούν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί από 10C έως 21C. Ευνοείται η μεταφορά Αφρικανικής σκόνης».

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης