Ροή Τοπικά

Με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, Αγοραστός-Μιχαλάκης (φώτο)

Στο πλευρό του πρωθυπουργού κατά την παρουσίαση του προγράμματος “Αντ. Τρίτσης” ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο αναπληρωτής αυτού.

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η παρουσίαση του νέου φιλόδοξου προγράμματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις  περίπου 5.000 δράσεις ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ του Προγράμματος οι οποίες, όπως είπε “θα δημιουργήσουν 40.000 θέσεις εργασίας και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη διαμόρφωση του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας”.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρωτοπόρος στην υλοποίηση ανάλογων προγραμμάτων και μάλιστα ο πρωθυπουργός εξήρε ιδιαίτερα την συστηματική δουλειά που κάνουν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, ο αναπληρωτής αυτού Χρήστος Μιχαλάκης και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σαρώσει τα τελευταία χρόνια τα ευρωπαϊκά βραβεία όσον αφορά την υλοποίηση δύσκολων έργων, που αφήνουν ωστόσο αποτύπωμα στον πλανήτη.

Στη φωτογραφία διακρίνεται λίγο πιο πίσω και ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης