Ροή Τοπικά

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Μιχαλάκη στα χωριά (φωτό)

Ξεκίνησε περιοδείες ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πια) και τα υπόλοιπα μέλη της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών».

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr  ο Χρήστος Μιχαλάκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου του επισκέφτηκε Ξυλοπάροικο, Πιαλεία, Φιλύρα, Άγιο Βησσαρίωνα, Παλιομονάστηρο, το «γαλάζιο προπύργιο» του Καλονερίου και το Μικρό Κεφαλόβρυσο. Έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους κατοίκους των χωριών, καθώς 10 χρόνια τώρα είναι το μόνιμο αποκούμπι τους, ο άνθρωπος που αναζητά και πάντα δίνει λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.

Ο αντιπεριφερειάρχης-ο οποίος κατέρχεται με σταυρό σ’ αυτές τις εκλογές- στάθηκε στα σημαντικά έργα υποδομής που ολοκληρώθηκαν επί θητείας του στο Νομό, στις παρεμβάσεις που έγιναν και στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών, στα προγράμματα στήριξης αγροτών και κτηνοτρόφων που προώθησε η Π.Ε. Τρικάλων. Υποσχέθηκε δε πως με τον ίδιο τρόπο θα βρίσκεται σταθερά κοντά τους και τα επόμενα χρόνια.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης