Τοπικά

Με ώθηση από τα Τρίκαλα… Όλγα Μαρκογιαννάκη για Ευρωβουλή (εικόνες)

Μια νέα γυναίκα και επιστήμονας, με σύγχρονο και καθαρό πολιτικό λόγο, με αναφορά στα Τρίκαλα απ’ όπου και ο σύζυγός της Σταύρος Τριγώνης, η Όλγα Μαρκογιαννάκη διεκδικεί μια θέση στη νέα Ευρωβουλή.

 

Τολμηρή, μιλώντας στην καρδιά των πολιτών κέρδισε το αυθόρμητο και πηγαίο χειροκρότημα των Τρικαλινών που κατέκλυσαν το πρωί της Κυριακής την αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη για την κεντρική της πολιτική εκδήλωση. Η ίδια συγκινημένη, αλλά… αποφασισμένη μίλησε για την ευκαιρία της χώρας μας να έχει μια ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων των Βρυξελλών. Υπογράμμισε την ανάγκη οι πολίτες να ακούσουν, να συγκρίνουν και να κρίνουν, δίνοντας τη δυνατότητα στο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο και η ίδια κατέρχεται υποψήφια, να εκλέξει το δυνατόν περισσότερους ευρωβουλευτές.

“Πριν 3 μήνες” είπε η Όλγα Μαρκογιαννάκη “ξεκίνησα ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Με στόχο να συμβάλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα μας. Να μεταφέρω το μήνυμα ότι Μπορούμε και Αξίζουμε περισσότερα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Κίνητρο και δύναμη σε αυτή τη διαδρομή είναι η οικογένεια μου. Οι φίλοι μου. Οι συμπολίτες μου. Γιατί μοιραζόμαστε όλοι τα ίδια προβλήματα. Την ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ. Τον αγώνα να διατηρήσουμε τη δουλειά μας. Να κρατήσουμε όρθια την επιχείρηση μας. Να έχουμε ίσες ευκαιρίες. Ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες. Στην εργασία, τις αμοιβές. Ζητώ τη στήριξή σας. Ζητώ τη συμμετοχή σας, για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο τολμηρά”.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης