Πολλοί πιστεύουν ότι η Σαρακοστή και γενικά η περίοδος που βρισκόμαστε σε νηστεία δεν έχει τα καλά της! Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά γιατί υπάρχουν πολλά φαγητά και εξίσου νηστίσιμα γλυκά που μπορούμε να απολαύσουμε και να “ξύσουμε” μάλιστα και μνήμες από την παιδική μας ηλικία. Τότε που ήταν άλλα τα χρόνια, πιο φτωχικά και μικρές γλυκιές απολαύσεις που σήμερα φαντάζουν “μπανάλ” τότε τις εκτιμούσαμε δεόντως!!! Έτσι ενώ αυτά τα γλυκά που σήμερα είναι εύκολα να φτιαχτούν πολλές φορές τα αποκλείουμε από τα δικά μας παιδιά πιστεύοντας ότι δεν θα τους αρέσουν!
Τολμήστε να τα γνωρίσετε εσείς σε όσους δεν τα ξέρουν. Ενα εξ’ αυτών των αγαπημένων γλυκών είναι ο Σιμιγδαλένιος χαλβάς με σταφίδες, κανέλα, κουκουνάρι και ότι άλλο τραβά η όρεξη σας!!! Ο δικός μας μάλιστα μάγειρας του κάμπου antonis cooken αποτελεί εγγύηση σε ότι φτιάχνει και θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους με αυτή την απαλή και τόσο γνώριμη γεύση του σιμιγδαλένιου χαλβά καθώς τον φτιάχνετε!!! Η όλη διαδικασία είναι τόσο απλή που μπορεί να δοκιμάσει να τον φτιάξει ο οποιοσδήποτε ακόμα και ο πιο Πρωτάρης στη Κουζίνα.
Δείτε το βίντεο, φτιάξτε την συνταγή και Καλή Σαρακοστή!!!