Τοπικά

Μουσική πανδαισία στο Βαρούσι

Από τη μουσική σχολή “ΠΑΠΑΣΤΆΘΗ” με σκηνικό το Βυζαντινό Φρούριο της πόλης μας κηρυγμενο διατηρητέο μνημείο κι αυτό από το 1936, ο πολιτιστικός σύλλογος “ΤΌ ΒΑΡΟΎΣΙ” διοργάνωσε μια μοναδική μουσική εκδήλωση την 1η Ιουλίου 2018 στις 9:00 τό βράδυ στο χώρο τής πλατείας τής Αγ. Επίσκεψης ανάμεσα από την εκκλησία και το 4ο Δημοτικό σχολείο.    Στο α’ μέρος της εκδήλωσης το συμφωνικό σύνολο της σχολής ερμήνευσε με ιδιαίτερη αισθαντικότητα και έκφραση μουσικά έργα τά οποία ταίριαζαν πλήρως με την ατμόσφαιρα καθώς έπεφτε το σούρουπο.
Στο β’ μέρος το γνωστό σχήμα jazz noir παρουσίασε γνωστά ξένα κομμάτια για σαξόφωνο και κιθάρα.
Στο γ’ μέρος ή διφωνη χορωδία συνοδευόμενη από την ορχήστρα ποικίλης μουσικής τής Σχολής απέδωσαν με ξεχωριστή ζωντάνια μουσικά τεμάχια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο άκρως διασκευασμένα ώστε να προκαλούν τό ενδιαφέρον τών ακροατών.
Η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη το οποίο σιγοτραγουδουσε
και απολάμβανε την κάθε μελωδία ταξιδεύοντας νοερά, ενώ χειροκροτούσε θερμά τούς συντελεστές καί ζήτησε από τά μέλη του συλλόγου να επαναληφθεί κάτι ανάλογο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης σημαντικά πολιτικά πρόσωπα του νομού μας.
Συγχαίρουμε τους συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης καί τό Δ.Σ τού πολιτιστικού συλλόγου “ΤΌ ΒΑΡΟΎΣΙ” και δεσμεύεται για αντίστοιχο επόμενο πολιτιστικό γεγονός.

 Θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα από το TrikalaVoice.gr;

  Κάνε λήψη από το App Store
  Διαθέσιμο στο Google Play
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter

Διαβάστε επίσης